maanantai 2. toukokuuta 2011

Pientä paikkailua...

Nyt on siis  kisaviikko lähtenyt käyntiin, joka tarkoittaa  meille tytöille pientä pakertamista mm.pukujen parissa paljetteja liimaillen:) Olemme kaikki saaneet opetella ennen kisakauden alkua käsityön jaloa taitoa, kun teimme vanhasta uutta. Saimme aikaan upeat puvut joiden kanssa sai huristella ompelukoneella hurjaa vauhtia. Kun ompelu työ oli saatu päätökseen olikin vuoro ottaa liimatuubit kouraan. Jokainen on tehnyt paljon töitä puvun parissa.
       Tällä viikolla on kuitenkin tarkoituksena vain hieman paikkailla pukuja ja katsoa, että puku ja sukkikset ovat edustuskunnossa viikonlopun haasteita varten, tietenkin pitää myös katsoa, että pinnit yms. pienet helposti kadotettavat tarvikkeet ovat tallessa. Nyt on tärkeää kaiken kisajännityksen keskellä muistaa levätä ja syödä monipuolisesti:) Harkoissa hiotaan  ohjelmaa kovalla tahdilla ja painetaan muistiin pieniä yksityiskohtia.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wou! Ootteko ite tehny teijän puvut?? Just hienot ja varmaa vaikeetki tehä? ;o

APOLLOT kirjoitti...

Joo, ite ollaan ne pakerrettu;) Ja kyllähän siinä kylmiä hermoja vaadittiin, varsinkin niiltä jotka eivät ole niin käteviä käsistään.