keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pakkaaminen on taitolaji


"Pakkaaminen ennen matkalle lähtöä ahdistaa noin kolmasosaa pohjoismaisista naisista, kertoo matkalaukkuvalmistaja Samsoniten toteuttama tuore tutkimus." <- Tää pätee varmaan viikonloppu reissuunkin?

Mulle pakkaaminen on tuskaa: Tavarat ei ota löytyäkseen ja viime hetkellä saa juosta kauppaan hakemaan lisää pinnejä tai hammastahnaa. Pakatessa tajuaa, että kameran akun olisi voinut ladata jo etukäteen, sukkikset on rikki, kynsilakka lopussa ja sisko on syönyt välipalakeksit loppuun. Pisteenä i:n päälle kylmäkassista löytyy edellisellä kisareissulla syömättä jäänyt omena. Tavarat ei myöskään ikinä mahdu siihen kassiin mihin on kuvitellut; tästä syystä kaapistani löytyy muutama lähes käyttämätön "viikonloppulaukku" - niihin kun ei viikonlopun tavarat mahdu. Ajattelin pakkaavani tän viikonlopun tavarat pieneen vedettävään matkalaukkuun. Sitä kun ei tarvitsisi kantaa ;) Kysyessäni, että missä tämä laukku mahtaa olla, äitini totesi, ettei tavarani kuitenkaan mahdu sinne.. Päätin kuitenkin yrittää survoa tavaroita siihen laukkuun - turhaan.

Tällä kertaa pakkaaminen on jo ajatuksena jokseenkin ongelmallista esim. sen takia, että treeni vaatteita tarvitaan kahdet mukaan ja torstaina pitäisi olla mustat treeni vaatteet päällä treeneissä. Tiukkoja pirskan trikoita löytyy vaikka muille jakaa, mutta hyviä treenitoppeja vain kaksi. No joko torstain treeneihin kootaan joku toisen luokan treeniasu tai treenataan lempi toppi päällä ja illalla (yöllä) annetaan pesukoneen laulaa ja toivotaan, että toppi kuivuu ennen lähtöä. Uskallanko ottaa riskin märästä, kuivaustelineelle unohtuneesta topista? :D Toisen ongelman luo oma päättämättömyyteni. Pitkään pohdittuani en ole vieläkään saanut päätettyä mitä laitan päälle lähtiessä ja mitkä vaatteet pakkaan lauantai-illaksi..

Laadin listan mukaan tarvittavista tavaroista, että voin sitten lähtö paniikissa tarkistaa, että kaikki on varmasti mukana. Puku lukee listassa ensimmäisenä huutomerkillä varustettuna. Sitä voisi kuvitella, että niin olennainen asia ei voi unohtua. Kuitenkin aluekisoihin lähdettäessä ehdittiin ajella hakemaan Sannia ja jojo-Hannaa asemalle, kun yhtäkkiä tajusin, että puku roikkui edelleen kaapissa. Sattuneesta syystä puku päätyy siis kassin sisälle jo nyt, sillä epäilen vanhempieni innokkuutta ajella perässä Tampereelle tuomaan sitä (: Mukaan päätyy myös ranskan kirjat siltä varalta, että sunnuntai iltana iskee inspis kotimatkalla lukea maanantaina olevaan kokeeseen :) Toivottavasti meillä kuitenkin menee niin hyvin, ettei tulisi mieleenkään avata niitä kirjoja..

Pakkaukseen on tällähetkellä kulunut jo kolmisen tuntia. Samalla olen siis kirjoitellut tätä postausta, käynyt Facebook:issa vähintään kolmesti, lueskellut tuoreimmat kommentit Maton reunalta, vieraillut Voimisteluliiton sivuilla katselemassa ketkä pääsivät MM-kilpailuihin, lukenut TT:n kokeeseen ja vastannut sähköposteihin.. Vielä on tänäänkin paljon tekemistä, joten nyt suljen koneen, meen syömään ja jätän tän postauksen suosiolla tähän :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää oli kiva postaus =)) mutta pakkaatko tosiaan jo nyt? itse ajattelin aloittaa pari tuntia ennen junan lähtöä :D

APOLLOT kirjoitti...

Pakkaamisessa mulla tosiaan kestää _ikuisuus_ ja muuten stressi pakkaamisesta verottaa yöunia, joten KYLLÄ! + yritän olla unohtamatta mitään ;) Tosin voin tunnustaa, ettei vielä(kään) ole ihan valmista (=
-S