torstai 5. toukokuuta 2011

Bananas are for monkeys?

"Sitä voi syödä suruun, mutta niin voi iloonkin. Silloin kun ollaan rakastuneita syödään sydänkonvehteja ja sitten kun ei olla niin syödään niitä silti. Tylsyyteen voi syödä ja sitten kun on kauhea kiire niin syödään juostessa. Ennen kun mennään kylään, syödään vähäsen ettei sitten tulisi rohmuttua ja sitten vieraisilla syödään lisää koska on epäkohteliasta kieltäytyä. Aamupalan pitää olla tukeva, se on terveellistä, samoin välipalat, kunnon suomalainen aikainen lounas, iltapäivällä kahvittelu kuuluu kulttuuriin, Länsi-Euroopassa syödään illallista kuuden maissa, Espanjassa vasta kymmeneltä, on kansainvälistä yhdistää molemmat. Kaikkea pitää maistaa, nirsoilu on lapsellista. Jos jostain ei pidä, voi maistaa uudestaan, jos kuitenkin pitäisi. Illalla pitää syödä paljon, koska sitten on kuitenkin monta tuntia syömättä. Aamulla pitää syödä paljon, koska on ollut niin monta tuntia syömättä..."

Tällä logiikalla, kun lähtee tekemään eväslistaa kisoihin voi olla varma, ettei nälkä pääse yllättämään. Haasteena on terveelliset ja monipuoliset eväät, jotka säilyvät hyvänä siihen asti kunnes ne syödään :) 
Jumpparin suosikkieväs lienee banaani: helppo ja nopea nauttia ja siitä saa sopivasti energiaa. Banaanit vaan joskus tuppaa löytymään laukun pohjalta murskautuneina tai vähintään mustuneina..
Omasta eväskassistani löytynee vikkonloppuna muutama banaani, viinirypäleitä, omppua, leipää ja välipalakeksejä, vettä, jugurtin tapaista ja mehua + alpro soya suklaajuomaa, joka on ihan ehdotonta kisasuokan jälkeen ;)

Näillä eväillä + tietty ihanilla kisaruuilla on hyvä lähteä reissuun (=

BANANAS ARE FOR GYMNASTS !

P.S. Selvennykseksi vielä, että otsikolla ei mitenkään viitata kuvissa esiintyviin henkilöihin vaan niihin banaaneihin :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkäslaisia sijoitus tavoitteita viikonlopulle?:))

APOLLOT kirjoitti...

Mitään erityisiä sijotus tavoitteita ei olla vielä asetettu, mutta viikonlopulta lähetään hakemaan kahta tasaista ja vahvaa suoritusta ja yritetään edelleen aluekisoista parantaa :)
Parhaamme tehdään niinkuin tietenkin kaikki muutkin. Katotaan mihin se riittää :)