maanantai 9. toukokuuta 2011

Amigos Tammerfors!

Kilpasarjojen mestaruuskisat on kisattu ja kevät on paketissa. Tällä hetkellä ollaan minilomalla rankan viikonlopun jäljiltä. Torstaina kuitenkin taas lenkkeillään ja treenataan ja käännetään nokka kohti tulevia haasteita ! :) Palataan kuitenkin vielä hetkeksi viikonlopun tapahtumiin :)

Vikat treenit ennen lähtöä Tampereelle sujui vaiherikkaasti, sillä kesken lämpän palohälytin alkoi soimaan. Siinä sitten juostiin pihalle korvia pidellen ja mietittiin mitä oikein tapahtuu. Onneksi koulun henkilökuntaa oli paikalla, ja he kertoivat ettei mitään paloa ollut. Hetken päästä palomiehet saapuivatkin pillit soiden tarkastamaan tilannetta. Onneksi koko sessioon ei uhrautunut kuin kymmenisen minuuttia, ja kisoihin valmistautuminen pääsi jatkumaan normaalisti ;)

 Saavuimme jo perjantaina Tampereelle. Illalla katsastettiin reitti kisapaikalle, mutusteltiin eväitä ja käytiin vielä läpi lauantain aikataulu :) Lauantai aamuna herätys oli siinä kuuden jälkeen ja kaikkia väsytti kamalasti, mutta onneksi meillä oli kahdenkymmenen minuutin kävelymatka aikaa herätellä ja syödä samalla vähän aamupalaa. Kisapaikalle saavuttiin aikataulussa vähän yli seitsemän ja aloitimmekin nopeasti lämppäämään. Käytiin ohjelma läpi tarkasti ja sitten olikin siinä puoli yhdeksän aikaan meidän mattovuoro. Harkassa oli huomattavissa pientä epätarkkuutta ja tutinaa varsinkin tasapainoissa, joten ei oltu ihan tyytyväisiä. Harkan jälkeen kuitenkin korjattiin virheet ja tehtiin loppuverkka, minkä jälkeen tallusteltiin takaisin hotellille nauttimaan kunnon hotelliaamupalasta, mistä kaikille tulikin sitten parempi mieli ja masu täyteen :)        



Aamupalan jälkeen oli hyvin aikaa laittaa hiukset ja meikit kuntoon, ja muutamien myöhäisten vielä paikkailla pukua. Laittautumisen jälkeen reippailtiin taas hotellilta kisahallille, missä mentiin heti syömään lounas. Ruoan jälkeen mentiin kattelemaan hetkeksi kisoja ja kannustamaan muita joukkueita, jonka jälkeen alkoi meidän kisalämppä. Meidän suoritusaika oli tauon jälkeen, mikä oli hyvä juttu, koska päästiin tauon aikana katsomaan kuvioita matolle ja tarkistamaan vielä muutamia kohtia yhtäaikaisemmaksi. Sitten mentiinkin pukkariin kuuntelemaan musa ja etsimään oikeaa ilmaisua ja tunnelmaa, jonka jälkeen vedettiin puvut ylle. Lauantaina pukujen kanssa oli vähän säätöä ennen kisasuoristusta, mikä loi vähän synkän varjon valmistautumiseen, mutta yritettiin unohtaa ne suorituksen ajaksi ja keskittyä täysillä tekemiseen.

Lauantain suoritus ei mennyt niin hyvin, kun oltiin toivottu ja muutamia tasapainovirheitä tuli. Pisteitä saatiin seuraavasti: TV 4,6/AV 4,80/EXE 9,75= 19,15, jolla sijoituttiin lauantaina kuudensiksi. Kisapaikalta lähdettiin syömään Rossoon Tampereen keskustaan ja siellä kaikkien mieli kohosi. Illalla pidettiin vielä pieni palaveri, mitä voitaisiin sunnuntaille parantaa ennen kuin mentiin nukkumaan ja kokoamaan voimia uuteen koitokseen.


Sunnuntaina herättiin tuntia myöhemmin ja tällä kertaa saatiin heti hotellilla aamupalaa ja otettiin jopa muutamia pähkinöitä mukaan hiukopalaksi ;) Aamupalan jälkeen haalittiin tavarat kasaan ja saavuttiin taksikyydillä kisahallille siinä kahdeksan aikoihin. Sunnuntaina aamulla oli jo paljon parempi fiilis tehdä ja harkkakin meni paljon paremmin, joskin täysin puhdas harkkasuokka ei ollut. Korjattiin muutamat virheet vielä ennen kuin ruvettiin taas valmistautumaan uuteen kisapäivään.

Meikkailtiin ja pistettiin hiukset sitten kisakatsomossa uudestaan ja siinä rupesi toivomaan, että oltaisiinkin nukuttu nutturat päässä :D Muiden harkkasuoritusten pyöriessä taustalla alkoi tulla jo oikee kisafiilis, kun valmistauduttiin alkumarssiin. Juostiin melkein kirjaimellisesti suoraan marssin jälkeen ruokalaan syömään lounasta, jonka jälkeen oli aikaa vielä sulatella ruokaa ja nauttia muiden kisasuorituksista.

Ruvettiin valmistautumaan sunnuntain suoritukseen paljon itsevarmemmin ja lähdettiin hakemaan hyvää ilmaisua kuuntelemalla vielä musaa. Oltiin taas hyvässä saumassa tauon jälkeen, joten päästiin hyvin hiomaan matolle vielä viimeisiä juttuja tauon aikana.
 
Matolla treenaamassa, ennen suoritusta.
Finaali suoritukseen saatiin parannettua suoritusta ja alkukilpailun alhaisia taiteellisia pisteitä, mutta tekniset pisteet tippuivat. Sunnuntain suoritukseen oltiin tyytyväisiä ja pisteitä tuli siis seuraavasti TV 4,2/AV 5,3/EXE 10,25 = 19,75. Yhteispisteet 38,90 oikeuttivat viidenteen sijaan.

Paluumatkalla bussissa oli hyvä meininki ja harjoitimme musikaalisuuttamme laulamalla mm. seuraavaa laulua kaanonissa :)

"Kukkoni kuoli komea, kukkoni kuoli komea
ei se enää laula ko-ko-dii, ko-ko-daa
ei se enää laula ko-ko-dii, ko-ko-daa
ko-ko-ko-ko-ko-ko-ko-ko-dii ko-ko-daa."

Onnitelut vielä kaikille mitalisteille !

Ei kommentteja: