perjantai 20. huhtikuuta 2012

Viimeisiä viedään

Viimeisiä tunteja ennen kisoihin lähtöä viedään. Nyt on puvut paikattu, kassit pakattu ja eväät tehty. Lähtö kohti Jyväskylää häämöttää vain kahden tunnin päässä. Seuranamme bussissa on Dodot ja perillä Jyväskylässä päästään hotelliin syömään ja nukkumaan. Toivottavasti hotelliaamiainen lievittää aikaisen aamuherätyksen rasitusta,että oltaisiin jo aamuharkassa hereillä ;) Koska tunteja on vuorokaudessa rajoitettu määrä löytyy viikonloppuna ainakin muutamasta kassista koulukirjoja - fysiikkaa, matikkaa ja sen sellaista :)

Tiistaina Ansku juoksi meidän seuraksi treeneihin ja Saila ja Ansku pitivät treenien viimeisissä kokonaisissa ilmennysratsiaa. Plussien lisäksi löytyi vielä paljon, missä voisi parantaa, ja siihen pyrittiinkin vielä tän viikon lopuissa treneeneissä. Peilin edessä on siis tullut vietettyä useampi tovi, kun on etsitty sitä parempaa ilmaisua ;)


Eilen treenattiin kaikki yhdessä ja tavallisestikin ahdas käytävälämppä ei tuntunut vain ahtaalta vaan myös jotenkin kodikkaalta ja lämpimältä ja me-henkeä nostattavalta - siis hyvää harjoitusta kisoihin, jossa todennäköisesti luovuutta lämppäämisessä tarvitaan enemmän kuin sateenvarjoa sateella. Ja kyllä täällä sataa. Toivotaan, että Keski-Suomessa on parempi sää. Tosin, jos on sammakkomieheen uskominen niin ei ole.

Treenien lopuksi katsottiin vielä videolta päivän suokat, tehtiin loppuverkka ja venyteltiin hyvin, ettei jää jumeja. Vikat treenit ennen kisoja sujui hyvin ja lähdetään hyvillä mielillä kisoihin.

MESTIKSET TÄÄLTÄ TULLAAN ! :)

Ei kommentteja: