sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Turvallisuus ennen kaikkea ;)

Voimisteluliiton Etelä-Suomen Alueasema järjestettiin tänä vuonna Keravalla ja Apollotkin oli pestattu talkoisiin. Meidän tehtävänä oli laittaa aamulla matto ja telinevoimistelijan telineet suorituskuntoon ja siivota ne päivällä pois, järjestää esittelymarssi ja toimia turvatyynyinä.

Turvatyynytoiminnassa on tehtävänä käydä vuorovaikutteinen palautekeskustelu voimistelijoiden kanssa heti suorituksen jälkeen. Turvatyynynä toimiessa pääsi näkemään kaikki asema esitykset ja vielä juttelemaan lasten kanssa.Selviydyttiin tehtävästä aika hyvin vaikkakin onnistuttiin saamaan kolmos blokin avajaismarssi muistuttamaan lähinnä liikenneruuhkaa :D Erityisesti ihastuttivat pienten mahtavat ohjelmat, söpöt puvut ja hauskat kommentit :)

Petra, Sanni ja Laura in action

Oli ihanaa olla mukana tekemässä elämyksellistä päivää lähes 600 lupaavalle, nuorelle voimistelijalle !

Tänään treeneissä odottelee rästikokonaisten lisäksi vielä MONTA kokonaista ja ilmaisun muistelua ennenkuin päästään rauhoittumaan mestisviikolle. Koska koeviikko ei (onneksi) tällä kertaa osunut päällekkäin kisaviikon kanssa postaillaan tulevalla viikolla tavallista ahkerammin ja useammin, jotta saatte seurata meidän kulkua kohti mestiksiä. Pitää kuitenkin muistaa, että meidän kausi ei pääty tänä keväänä kilpasarjojenmestaruuskilpailuihin vaan toukokuussa häämöttäviin TUL:n avoimiin mestiksiin. Toki ensiviikonloppuna kisataan ne kauden pääkisat ja päästään kohtaamaan loputkin 16-18-vuotiaiden joukkueet !

Ens viikolla nähdään ;) !

Ei kommentteja: