tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kahden kisan viikonloppu


Tosiaan viime viikonloppuna koko Apollot team aloitti vihdoin kisakautensa, ensin lauantaina Länsi-Suomen aluemestaruuskisoissa Kupittaalla ja vielä sunnuntaina omassa aluemestaruus taistossa Töölössä.

Lauantaina bussi kohti Turkua starttasi jo 7.15 Keravalaisilta ja 7.30 Vantaalaisilta, joten bussissa olikin hieman väsynyttä porukkaa. Väsymyksestä huolimatta meikit ja hiukset laitettiin bussissa jo valmiiksi, kisojen aikataulun ollessa meidän kohdalta aika tiukka. Tekoripsien laittaminen liikkuvassa minibussissa oli ainakin allekirjoittaneelle aikamoinen haaste, mutta lopulta meikit löytyi jokaisen naamasta suht edustavan näköisesti ;) Heti Kupittaan urheiluhallille saavuttuamme, alettiin lämppäämään kisaharkkaan, joka meni molemmilta joukkueilta kohtuullisesti ilman suurempia virheitä.

Sennut
Harkan jälkeen vedettiin nopeasti ruokaa naamaan ja alettiin kiskoa pukuja päälle marssia varten. Marssin jälkeen aloitettiin kisalämppä, ja Sennujen suoritusvuoro tulikin nopeasti. Sennut tekivät yhtenäisen ja varman suorituksen, joka oikeutti hienosti kolmannen sijan.

Tendencen vuoro oli melkein heti Sennujen jälkeen. Suorituksessa tapahtui muutamia virheitä, ja pisteisiinkään ei oltu tyytyväisiä. Yhteenvetona lauantaista jäi kaikille kuitenkin hyvä tsemppi fiilis, ja lauantain aluemestaruus koitokseen lähdettiin hyvillä mielin. :)

Tendence
Sunnuntaina uuteen kisapäivään startattiin n. 9 aikaan lämpän merkeissä. Pientä jumitusta ja kankeutta oli havaittavissa, mutta kisaharkka meni molemmilta joukkueilta kuitenkin suht hyvin. Harkan jälkeen oli rielusti aikaa laittaa meikit, hiukset ja käydä syömässä ennen marssia ja kisalämppää. Kerittiin samalla kannustaa myös muut KNV:n ja SCV:n joukkueet hyviin suorituksiin. :)

Molemmat joukkueet olivat taas todella lähekkäin suoritusvuorossa, ja tällä kertaa ensimmäiseksi oli Tendencen vuoro. Aivan huikean kannustuksen saattelemana Tendence voimisteli ilmeikkäämmän ja  paremman suorituksen kuin lauantaina, mutta pientä epätarkkuutta oli kuitenkin havaittavissa. Pisteet jäivät taas alas, tuomarilinjan ollessa todella tiukka.. Pisteet jäivät siis harmittamaan, mutta ne oikeuttivat kuitenkin aluepronssiin.

Sennut suorittivat pian Tendencen jälkeen ja kuuluvan kannustuksen kera Sennut tekivät todella yhdenaikaisen ja varman suorituksen, joka oikeutti aluehopeaan. :) Aluemestaruuden tällä kertaa vei Zafer, onnea! :)

Keravalle värisuora vielä Terrojen ottaessa naisten sarjassa kultaa!

Treenisaleilla aloitetaan nyt todella kova treeni mestiksiä ajatellen ja silloin lavalla nähdäänkin kaksi entistä kovempaa Apollot joukkuetta! ;)

Onnittelut vielä kaikille viikonlopun mitalisteille!


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ja pisteet oli?

Anonyymi kirjoitti...

aivan tosi upeet puvut! (:

APOLLOT kirjoitti...

Lauantaina Sennuille 18.85, Tendencelle 18.45 ja sunnuntaina Sennuille 18.35 ja Tendencelle 17.68.


Kiitos paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

onks teijän ohjelmast videoo jossain?

APOLLOT kirjoitti...

Tämän kauden ohjelmista ei ole videoita ainakaan meidän taholta julkisesti netissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienot puvut! Mitkä teijän teemat on :)

APOLLOT kirjoitti...

Kuten puvuistakin voi jo hieman päätellä Apollot T:n teemana on lumikuningatar ja Apollot S:n teemana ristiriita. Toivotaan kuitenkin, että kaikille välittyy unikki tarina ja sanoma meidän ohjelmien kautta, eikä pelkkästään sen perusteella että me sanotaan teeman olevan jotain :) Ja kiitos kovasti! (:

Anonyymi kirjoitti...

Teijän molempien puvut oi ihanat:)

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos kiitos :)