tiistai 29. marraskuuta 2011

Hervotonta menoa Hervannassa ;D

Mestikset on ohi ja on aika vetää taas kausi pakettiin ja suunnata kohti uusia haasteita, uutta kautta ja ohjelmaa. Välietappina ennen vuodenvaihdetta meillä on vielä esiintyminen seuramme joulunäytöksessä ja vierailu SCV:n joulunäytöksessä. Pikkujoulut ja uuden Apollot lakanan teko, kadonneen tilalle, on suunnitteilla :) Mutta palataan vielä hetkeksi Tampereelle kauden huipennukseen :)


Apollot -väriä palkintojen jaossa :)

Lähdimme lauantaina matkaamaan bussilla kohti Tamperetta. Yövyimme Hervantalaisen koulun lattialla ja aamulla suuntasimme aaamupalan kautta harkkaamaan. Kisapaikalla havaitsimme yllättävän sokkeloisen vapaa-ajankeskuksen salin katon tulevan aika äkkiä yläpuolella vastaan, mikä tietenkin aiheuttaa aina ylimääräisiä hikipisaroita välinekaudella, kun keilat tuppaavat kolisemaan välillä kotisalillakin kattoon. Keilamme kuitenkin säästyivät tekemästä tuttavuutta katon kanssa ja aamuharkasta selvittiin kunnialla läpi, vaikka - kuten aina - virheiltä ei tälläkään kertaa vältytty.

Siirryimme lepäilemään, laittamaan hiuksia, roudaamaan kamoja majoituskoululta ruokailukoululle, syömään, meikkaamaan ja lopulta kaupan kautta takaisin kisapaikalle. Tenut siirtyivät lämppäämään suokkaa varten ja Sennut jäivät kisakatsomoon torvien kanssa, valmiina kannustamaan :) Tendencellä oli hyvä suoritus ja Sennut kiljuivat katsomosta äänensä käheiksi. Apollot T:n pisteet riittivät kovatasoisessa sarjassa kolmanteen sijaan (=


Sennut siirtyivät pukuhuoneeseen pukemaan pukuja ja lisäilemään glitteriä silmiin. Pukuhuoneessa oli monen joukkueen tavarat sekaisin, patterit täysillä ja yksi pukukin ehti jo olla hukassa, kunnes Emmi pelasti tilanteen ja löytämällä puuttuvan puvun. Sennujen suokka oli kauden vahvin oikeuttaen jaettuun viidenteen sijaan ja ekaa kertaa tällä kaudella oltiin täysin tyytyväisiä niin pisteisiin kuin suoritukseenkin :)

Kaiken kaikkiaan kisat olivat upea päätös mahtavalle kaudelle ja tiivistivät taas meidän jengiä entisestään. Tällä viikolla pakerretaan joulunäytös ohjelmaa ja ehkä hieman tunnustellaan jo kevään osia, mutta tällä erää ei siitä sen enempää ;) Kiitos taas yhdestä mahtavasta kaudesta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SC Vantaa onnittelee upeista suorituksista! Ja isot onnittelut Tendencelle mitalista, mahtavaa! :) Nähdään näytöksessä!

APOLLOT kirjoitti...

Kiitoksia koko tiimin puolesta! :)