sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tonttuilua ja joulunäytösohjelman treenausta

Kisakauden päätyttyä Keravan treenisaleilla on luotu ja harjoiteltu joulunäytösohjelmaa, metsästetty musiikkeja, treenattu yliluonnollisia liikkeitä ja tavattu uusia kasvoja :)

KNV:llä on ensi sunnuntaina Poliisit ja rosvot -teemainen joulunäytös, jossa Apollot esittää erästä Ankkalinnasta tuttua koplaa ;) Yliluonnolliset liikkeet liittyvät tulevaan kauteen - kuten joka kauden vaihteessa, myös nyt, treenataan uusia vaikeusosia ja sen sellaista. Kisaohjelmatkin on pitänyt pitää mielessä sillä ne esitetään vielä viimeisen kerran SCV:n näytöksessä.



Tonttuterveiset koko Apollot-tiimiltä :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mis sarjassa kisaatte kevääl? (:

APOLLOT kirjoitti...

Keväällä tullaan Apollot-tiimin osalta näkemään aiankin yksi sarjanousu, tämän tarkemmin en osaa asiaan varmasti vastata :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko mahdollista saada teidän molempien tän syksyn ohjelmat nähtäville tänne netin puolelle? Mua harmittaa vaan, kun en kisoissa päässyt kunnolla kattoon teitä :(

APOLLOT kirjoitti...

Pitääpä kysellä olisko jollain onnistuneesti kuvattua suoritusta ja vielä taitoa iskeä se nettiin :)

Saija

Anonyymi kirjoitti...

oon laittanut mun blogiin kuvia joulunäytöksestä, olitte tosi hyviä !!

http://prettyinblue-youmakemyday.blogspot.com/

APOLLOT kirjoitti...

Hihii, kopla kiittää huomion osoituksesta :) Oli taas ilo esiintyä täydelle katsomolle, varsinkin, kun meillä tais lavalla olla tuplasti hauskempaa kuin yleisöllä yhteensä (=