maanantai 7. marraskuuta 2011

"Let's play Hide and Seek and open The X-Files"


Kisakausi avattiin Etelä-Suomen aluekisoissa sunnuntaina. Molemmat joukkueet suorittivat vahvasti ilman isompia virheitä. Sennujen pisteet jäivät 18.29, mutta Apollojen onneksi Tendence saavutti upeat 19.20 pistettä ja Aluemestaruus hopeaa 14-16 vuotiaiden kilpasarjassa Diosan saadessa kultaa 20.14 pisteellä  ja Kvarkkien saadessa pronsssia 19.10 pisteellä.


Kuten aluekisoissa yleensäkin matolla oli tekemisen meininki. Mahtava kannustus ja tukijoukot niin katsomossa kuin kotonakin tsemppasivat hyvään fiilikseen. Kisapäivä oli meidän osalta tiivis 14-16-kilpasarjan ollessa heti kisan alussa. Ajallisesti lyhyeen kisapäivään mahtui kuitenkin menoa ja meininkiä aivan tarpeeksi: aikainen aamuherätys, vähän kinesioteippiä, junassa tehdyt nutturat, lämppäily koripallojen ja vanteiden välissä, enemmän tai vähemmän tutiseva aamuharkka, syö-sukkahousut-jalkaan-meikki-naamaan-hileet-hiuksiin-ja-takasin-lämppäämään-operaatio, talkkia käsiin ja matolle mars :)

Omien kisojen ja palkintojen jaon jälkeen jäätiin vielä porukalla kannustamaan muita joukkueita ja katsastamaan syksyn ohjelmia. Upeita ohjelmia, välineitä, pukuja ja suorituksia oli ilo katsella :)




Postauksen otsikko on napattu suoraan Jossulta; kuurupiilon leikittely liittyy Sennujen ohjelmaan ja Tendence availee X-kansioita ;)



Sennujen pienoinen pistepettymys on ehditty jo nielaista ja Tendencen mitaleita juhlitaan ja fiilistellään vielä alkuviikosta, mutta sitten käännetään taas ajatukset puhtaasti kohti uusia haasteita: isänpäivänä häämöttävää Vihtiä ja Mind Spa Cuppia!

Tsemiä treeneihin ! Sunnuntaina nähdään ;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Molemmilla on hienot puvut :)

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos kovasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Diosan pisteet oli 20.14! Ja teil on sika hienot keilat, mut harmi ku sennui on noin vähän:( Onnea Tendencelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Nouseeko jompi kumpi joukkueista keväällä 16-18v sarjaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös viime kaudella Sennut pärjänny paremmin ku Tendence? Tendence on näemmä kehittynyt paljon pisteistä päätellen !:-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Tendence upea suoritus!! =)

APOLLOT kirjoitti...

Diosan pisteet korjattu :)

Keväällä(ainakin näillä näkymin) Apollot nousevat 16-18-sarjaan (=

Ja tosiaan Tendence on kehittynyt huimasti viime kaudesta.

Kiitos :) !