sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ekat kokonaiset takana!

Meidän ohjelmat on vihdoin kohdanneet päivänvalon, sillä virallisesti ekat huutokokonaiset on takana. Ja huutokokonainen tarkoittaa siis sitä, että armas Koutsimme huutelee apuja, kun unohdellaan tai ollaan myöhässä. Väline-expertti Saila kävi tänään laittamassa välineen liikkeitä kuntoon ja tulevalla viikolla olisi tarkoitus sitten tarkastella laskuja ja paikkoja.
 
Pomput palasivat tällä viikolla penkille ja edelleen kuntoillaan kohti kisakautta =) Kunnon kasvatukselle on vielä tarvetta sillä ohjelmista löytyy muutama lievästi sanottuna reipas kohta, joihin vaaditaan nopeutta, kestävyyttä ja rutkasti paukkuja!
 
Meidän mahtavassa puolisuussotakyselyssä kävi vallan mainiosti (näin oikeajalkaisena), nimittäin kyselyyn vastanneista yli puolet on äänestänyt oikeaa jalkaa ;) Tätä tutkimustietoa (virhemarginaali 0%, tulos täysin luotettava ja yleistettävä) saa vapaasti käyttää tukena, kun keskustelu käy kuumana salilla. Me ollaan omat sotamme sodittu ja rauhansopimukset laadittu; tuloksena monta kompromissia, monipuolisesti molempia jalkoja ja monet hyvät naurut! (=



Onnea kaikille oikeajalkaisille ! ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löytyiskö teidän viime kevään ohjelmia mistään netistä? :) olis tosi hieno nähdä!

APOLLOT kirjoitti...

Saattaapi vielä joku kaunis päivä löytyä :D Videon päätyminen nettiin vaan vaatii aina sellaiset tekniset ponnistelut, että se tuppaa kestämään aivan luvattoman kauan. Pyritään tsemppaamaan nyt tän asian suhteen ja laitetaan täältä blogista sitten linkkiä, kun ohjelmat netistä löytyy :)