torstai 10. toukokuuta 2012

Voimistelu vei 6-0

Käynnissä olevat lätkän MM-kisat inspiroi meitä tekemään hieman erilaisen postauksen kuin yleensä. Tämä postaus käsittelee uhrauksia ja valintoja, joita varmasti jokainen voimistelija on joutunut tai saanut tehdä voimistelun eteen - toki meidän näkökulmastamme ja omilla kokemuksillamme. Postausta lukiessasi muista kuitenkin, että on myös hetkiä jolloin voimistelu on jäänyt kakkossijalle ja tässä esitellyt valinnat eivät edusta minkään vallan mahtia tai ole välttämättä olleet aina niin järkeviä. Esille on nostettu tarkoituksella vain tapauksia, joissa voimistelu on vienyt, ja nimenomaan 6-0 ! ;) Haastetaan teidät kaikki kertomaan yksi valinta voimistelun eteen !

HUOM! ÄLÄ LUE TÄTÄ POSTAUSTA TURHAN TOTISESTI ;)


Voimistelu - koulunkäynnin pahin vihollinen vai paras ystävä?

Voimistelusta saa paljon taitoja ja tietoja joita voi hyödyntää koulussa ja opiskelussa, lisäksi se on hyvää vastapainoa rankalle opiskelulle. Hyvällä ajankäytön suunnittelulla kaikkeen pitäisi riittää aikaa. Joskus käy kuitenkin niin, että vuorokaudesta loppuvat tunnit ja kaikkea ei ehdi tekemään...

kokeeseen lukeminen vai treenit
koeviikkoon keskittyminen vai viikonlopun kisoihin keskittyminen

paljettien liimaus vai esseen kirjoittaminen?


treenit vai kurssivalinnat? Kiitos kaikille tukijoukoille, joiden ansiosta lopulta saatiin kuitenkin ne ens vuoden kurssit..

hyvän ihokankaan metsästys vai enkun tunti

vektori projektio vai ohjelman ideointi matikantunnilla


blogikirjoitus vai matikanläksyt

aamutreenit vs matikan tukari


Voimistelu vs. kaverit



"Hei voiksä olla huomenna?" "Sori, mul on treenit?" "Oke, no enkä ens viikolla? Tiistai?" "Mul on treenit" "Keskiviikko?" "Mul on treenit.." "Torstai?" Mul on treenit..." "No tuutsä lauantaina syömään porukalla ulos?" "Me lähetään kisoihin perjantaina...."

Voimistelija on usein treeneissä, mutta ystäville pitäisi silti löytää aikaa. Joukkuevoimistelun ehdoton plussa on se, että tapaa takuulla ystäviään ainakin 10 tuntia viikossa - nimittäin treeneissä. Voi kuitenkin olla, että muut kaverit tuntevat jäävänsä ja jäävätkin hieman sivuun. Voimistelu kuitenkin parhaassa tapauksessa pelastaa hölmöilyiltä (=

"hengailu" vs. treenit
kaverin synttärit vai treenit/kisat on varmasti se klassisin tapaus, josta meillä jokaisella on kokemuksia aina 7 vuotiaasta alkaen. Sitä päivää odotellessa, kun kutsuja ei enää tule :D

mestikset vai vanhojen risteily


Muut harrastukset ja voimistelu

lemppari televisio-ohjelma vai treenit? onneks nauhotus on keksitty, ongelma tulee kun digiboxi on täynnä tallenteita, joita sulla ei oo aikaa katsoa.. :)

Konsertti vs treenit? Miksi valita kun voi saada molemmat ja käydä vähän soittamassa viulua kesken treenien ja sitten hurja spurtti takaisin :)


Herkuttelu/leipominen vai treenit? Tää ei oo hyvä yhdistelmä ainakaan just ennen treenejä, ellei halua halailla pönttöä..
Shoppaileminen vai treenit

Ulos kauniiseen auringon paisteeseen vai pimeään, tunkkaiseen, kuumaan treenisaliin migreenilamppujen alle? Onneksi kesällä on ulkotreenejä :)


Kotitöillä ei oo mitäään mahiksia voimistelua vastaan?

Kokeile tätä ilmettä kun joku uskaltaa sanoa, että treenit jää väliin,
koska kotitöitä ei ole hoidettu.. :)

Oman huoneen siivous vai treenit

Roskien vienti vai treenit
Tiskikoneen tyhjennys vai treenit

Ps. Täytyy kuitenkin muistaa, että kotona pitää pyrkiä tekemään osansa - varsinkin näin äitienpäivän alla ! :)



Koko perhe voimistelee - henkisesti ja suunnitelmissa


perheloma vai mestikset?

treenit vai mökkireissu

sukulaiset ja pyöreät pirskeet vs. voimistelu


Jos joskus harmittaa, kun "jää jostain paitsi" niin se tulee kyllä aina tuplana takaisin - nimittäin niissä treeneissä tai kisoissa ja voimistelun parissa ! :) Vaikka voimistelu voi joskus ottaa paljonkin se antaa kuitenkin niin paljon, että aina jää säästöön pahan päivän varalle :)




Lätkän MM-kisat vai treenit? Tänään treeneistä porukka lähti juosten ja kotiin kaahattiin (tai yritettiin, mutta edessä olevan pösön läpi ei vain päässyt), että vika erä ei jää näkemättä :)


MUTTA SIIS: KERRO MEILLE KOMMENTTIBOKSISSA JOKIN OMA KOKEMUKSESI ! :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mul on aika paljo noit samoja!

Anonyymi kirjoitti...

En harrasta joukkuevoimistelua vaan luistelua, mutta samanlaisia kokemuksiakin mulla on :) Väliin jäi kaikki lukion risteilyt, penkkareiden jatkot ja paljon muutakin, mutta koen silti että oon saanut harrastuksesta paljon enemmän. Kokemuksia, jollaisia muita ei ole! Millainen fiilis onkaan olla osa joukkuetta onnistuneen kisasuorituksen jälkeen. Yhdessä eletyt hetket, ilot, surut, naurut ja itkut. Ei sitä pysty kuvailemaan sellaisille, joka ei oo kokenut. Uskon että teidän lajissa on paljon samaa kuin mun kokemuksia, mutta totta kai paljon erilaisiakin juttuja löytyy:)

Tsemppiä teille kaikille opiskelun ja urheilun tasapainottamiseen, se on haastavaa, mutta onnistuu!

APOLLOT kirjoitti...

Nämä kokemukset yhdistää lajiin katsomatta! Sitä onnistuneen kisasuorituksen jälkeistä fiilistä ei kyllä korvaa mikään :)

Anonyymi kirjoitti...

ATK-tunnilla pakollisten töiden tekemistä, vai jumppa blogien lukemista ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihan huikeen hyvä postaus! :)

APOLLOT kirjoitti...

Hehheh ;D ja kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

ihan mahtava postaus ja kertoo kyllä omasta elämästä paljon! (:

APOLLOT kirjoitti...

Vaihtelu siis selkeästi virkistää, mitä tulee postausten suhteen ;)

Täytyy myöntää, että hieman omien vahvuusalueiden rajoilla mentiin, mitä tulee jääkiekkoon, nimittäin otsikon piti viitata vuodentakaiseen Suomen lätkän MM-otteluun, mutta kuten läksynsä paremmin lukeneet tietävät tuo otteluhan päättyi lukemiin 6-1 eikä suinkaan 6-0 :D

Anonyymi kirjoitti...

Kiva et muutki miettii näit samoja asioita! Itselläni ne on just ne kaverit jotka joutuu poistamaan kalenterista ainaki kiskauden alla. Välillä se tuntuu iha ylivoimasen kamalalta, mutta toisaalta mitä muutakaan sitä tekis ku jumppais. Lorvis kavereitten kans kaikki päivät vai? x)

APOLLOT kirjoitti...

Kesälomalla pääsee lorvailemaan onneks senkin edestä :D