torstai 17. toukokuuta 2012

N-Y-T...

... NYT SE ALKAA: Kauden viimeinen rutistus!

Tän kauden vikat treenit on nyt treenattu, sillä huomenna on lähtö Vaajakoskelle viimeiseen koitokseen! Kolmen päivän puristus edessä ja niin ohjelmista, tytöistä kuin naamoistakin pitäisi saada puristettua kaikki irti, jotta saadaan kaudelle mahtava päätös :) Tää reissu alkoi hyvin jo ennen alkamistaan, kun selvisi, että meidän osallistumismaksu on maksamatta. Tuli mieleen puolentoista vuoden takainen Vaajakosken reissu, kun ensin bussi ei tullut ja sitten meille ei meinannut löytyä majoitusta. Se reissu loppui kuitenkin hyvin ja niin loppuu tämäkin. Pitää kuitenkin vielä koputtaa puuta ja toivoa parasta, sillä meidän Koutsi oli nähnyt unta jo ennen mestiksiä, siitä ettei päästy kisaamaan... Toivotaan ettei Jossullaa ole ennustajan lahjoja ainakaan tässä suhteessa ;)

Treenataan harkkasuokka jo huomenna illalla, joten saadaan lauantaina nukkua suhteellisen pitkään koulun lattialla. Meidän sarja on heti kisojen alussa ja ohi ennen Suomen peliä, joten päästään toivottavasti johonkin ruudun ääreen kannustamaan Leijonat kultaotteluun. On erittäin tärkeää, että Suomi pääsee kultaotteluun, sillä se ehditään sunnuntaina kotiin katsomaan ;) Nyt lähdetään hakemaan kauden vahvimmat, ilmaisullisimmat ja intensiivisimmät suoritukset Vaajakoskelle. Kisoissa nähdään!



Viime aikoina on kuulunut aina niin haikeita uutisia joukkueiden lopettamispäätöksistä. Meidänkin sarjassa Etelä-Suomen joukkueet harvenee ainakin yhdellä mahtavalla joukkueella, kun Zafer päättää uransa. Onnea kaikille uransa päättäville vielä viimeisiin koitoksiin voimistelijana ja tuleviin haasteisiin maton rajan toisella puolen :) ! Me voidaan kuitenkin kaikkien iloksi (tai miten kukin sen nyt ottaa) kertoa, että meistä ette vielä pääse eroon ;) Eli tää tiimi jatkaa yhteistä taivaltaan ja toivottavasti vielä pitkään!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä tytöt viimeiseen koitokseen! Nauttikaa hymyillen :)

t. Nina-jojo

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos! :)

Zafer kirjoitti...

IsoKIITOS muistamisesta ja kovasta kannustuksesta! :-)<3



<3:llä Zaffut

APOLLOT kirjoitti...

Kuin myös ! :) Onnea upeasta kauden ja uran päätöksestä, teitä ei ihan heti unohdeta. Tsemppiä tulevaan (= ♥