keskiviikko 17. elokuuta 2011

1 + 1 on aina enemmän kuin kaksi

1 + 1 = 2 vain matematiikan tunnilla. Tässä yhteydessä 1 + 1 on kuitenki jotain enemmän. 1 + 1 voi olla 1 iso yhteinen porukka samaan aikaan kun se on 2 kilpailukokoonpanoa, unohtamatta niitä 13:a yksilöä, voimistelijaa. Huomioida täytyy myös yhdistävä voima, lausekkeen summan kannalta hyvin merkitsevä tekijä eli + merkki. Mitä se symboloi? Niitä yhdistäviä tekijöitä jotka liittävät nuo kaksi aikaisemmin erillistä ykköstä tiukasti toisiinsa: yhteiset päämäärät, tavoitteet ja unelmat!

 Blogissa ja Apolloissa koittaa uusi aikakausi. Vielä jokunen viikko sitten tuo aikakausi näytti varsin pienilukuiselta lopettamispäätösten ja Jempun selkävaivojen takia. Elokuun aikana saimme kuitenkin ilouutisia kun tiimiimme liittyi SC Vantaan joukkue Tendence :)






APOLLOT tiimiin kuuluu syksyllä 2011 kolmetoista innokasta ja motivoitunutta voimistelijaa: Aino, Emmi, Hanna, Jessica, Laura, Mia, Minja, Saija, Sanja, Sanni, Sara, Susanna ja Tuuli-Kaisa. Harjoittelemme neljästi viikossa - yhdessä ja erikseen. Valmennuksestamme vastaa Johanna Väliaho. Koreografioissa apuna Anna-Mari Bergström ja välinetaituri Saila Pesonen.

Kilpailemme syksyllä 2011 kahtena kokoonpanona, sisarusjoukkueina, yli 14-vuotiaiden kilpasarjoissa seuranamme Keravan Naisvoimistelijat. Koko tiimi osallistuu Etelä-Suomen aluevalmennusringin leiritykseen. Joukkueet kulkevat nimillä Apollot S ja Apollot T, tuttavallisemmin Sennut ja Tendence.


Tutustuminen on vielä kesken puolin ja toisin meidän tyttöjen välillä, mutta uudetkin tytöt ovat saaneet jo Apollot kasteen - penkkitreenin muodossa! Eli tästä lähtien blogia päivittelee, ahkersti ja innokkaasti, kolmentoista  Apollot -tyttöä :) Kokoonpanoja, välineitä ja teemoja koskeviin kysymyksiin vastaamme aikanamme :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko näillä molemmilla joukkueilla siis samat tavoitteet? Ja onko joukkueet tasaiset? Vai millä perusteella joukkuejaot tehtiin? Ja missä sarjoissa kisaatte keväällä 2012? :)

APOLLOT kirjoitti...

Yhteisillä päämäärillä, tavoitteilla ja unelmilla tarkoitetaan hieman suurempia arvoja kuin esim. yksittäistä kilpailumenestystä. Päämääränä, tavoitteena ja unelmana mainittakoon vaikkapa yhteinen, tiivis ja vahva tiimi.

Joukkuejaoista infotaan myöhemmin lisää, mutta pääasiassa Sennut koostuu kevään 2011 Apollot S:n voimistelijoista ja Apollot T kevään 2011 SCV Tendencen voimistelijoista käytännön syistä - aloitimme yhteisen taipaleemme vasta elokuussa :)

Ikää rupeaa meille kaikille karttumaan jo sen verran, että keväällä 2012 Apolloja ei taideta nähdä enää 14-16 sarjan puolella :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja paljon tsemppiä tulevaan kauteen! :)

http://www.scvantaa.fi/tiedotearkisto/?num=16221

Anonyymi kirjoitti...

saako kysyä että miksi tendence sitten tuli teihin jos olette kuitenkin erikseen? :)) siis että apollot on yksi joukkue ja tendence toinen? jos ymmärrätte mitä haen :D

APOLLOT kirjoitti...

Kiitoksia tsempistä :)

SCV Tendencen liittyminen APOLLOT -tiimiin mahdollistaa meidän kaikkien tyttöjen voimistelun jatkumisen vielä hieman pidemmälle kuin muuten olisi uskaltanut toivoa :)

Ja painottaisin vielä APOLLOT on tiimi johon kuuluu joukkueet Apollot T "Tendence" ja Apollot S "Sennut" :)

Laura kirjoitti...

Loistavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno juttu! Onkin kaikesta järkevin yhdistyä ajoissa, jottei sitten hädän keskellä tarvitse hakea uusia jumppareita, vaan voi kutistaa kokoonpanot kahdesta yhteen.