lauantai 29. tammikuuta 2011

Herkkuja ja hyökyaalto

Eli perjantaina 28.1. vietettiin joukkueiltaa ja siinä samassa Saijan 16-vuotissynttäreitä. Kuvia tuli räpsittyä yli 300, joten tässä muutama ja hiukan tekstiä :) NAUTTIKAA :DD

Ilta aloitettiin puolikuuden aikoihin syömällä. Tarjolla oli ensin tortilloita (joita Petra ei ollut koskaan ennen syönyt :o!) ja jälkkäriks kakkua ja monen moisia herkkuja, joita tosin popsittiin tasaisesti aina kotiinlähtöön asti. Meiän leipurikondiittoriopiskelija Emmi oli leiponut valtavan ja herkullisen vaahtokarkkikakun, jonka kimppuun käytiin innolla!
Syömisen jälkeen vaihdettiin bikiinit päälle ja suunnattiin uima-altaan reunalle poseeraamaan :)
Tällä haballa kelpaa huomenna treenata ;)



Hyppiminen aiheutti hyökyaallon ja kaikki paikat lainehti keittiötä ja ruokia myöten katosta puhumattakaan... Eikä kukaan ollut kertonut, että altaaseen ei tulis hyppiä. Kuka ois arvannu, että toi kaide oli tossa sen takia? :)



Lattioiden kuivausoperaatioon tarvittiin seitsemän pyyhettä ja habaa, millä kiertää enin vesi pois niistä :)







  
Ekoja kisoja odotellessa :):)


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uusi blogi on aina kiva juttu, mutta kiinnittäkää huomiota yhdys_sana_virheisiin, sillä tollasta tekstiä on tosi rasittava lukea.

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva blogi! Minkätyyppinen ohjelma teille tulossa ens kaudelle?

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi on juu :D !! tsemppii vaa !! mut muistakaa et vaikka on kiva et on paljon kuvii nu kohtuus on silti hyvä ei kukaan jaksa katsoa 300 kuvaa mitkä ovat melki samanlaiset :)

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan isompaa tekstiä olisi helpompi lukea, ja niinkuin aikaisempi jo huomautti, kuvia kohtuudella:)

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos palautteesta :) Yhdyssanavirheitä koitin korjailla sen minkä löysin. Kuvien kanssa tuli tosiaan hieman innostuttua ja tarkoituksena olikin tehdä sellanen kollaasi pikkukuvista, mutta kone ei suostunut yhteistyöhön :)

Ohjelma on vahva ja vauhdikas ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, tätä oon odottannu, teidän blogia siis :3

APOLLOT kirjoitti...

Mukava kuulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks ootte edelleen Apollot S, kun voisitte olla pelkkä Apollot? Kun Apollot J ja Apollot H joukkueita ei enää ole?
Tsemppiä ensi kauteen!

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos tsempistä :)

Ja sitten siitä nimestä ;D Muiden Apollot -joukkueiden lopettaessa päädyimme jatkamaan samalla nimellä. Halusimme jatkaa siitä mihin jäätiin, tulematta sekoitetuksi muihin Apolloihin. Lisäksi S -kirjaimella on meille myös erityinen merkitys. Se ei siis ole pelkkä satunnainen "sarjanumero" ;D