maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kauden avaus länäreissä

Kisakausi (ja -vuosi) avattiin 6.3. Kupittaalla.

Aamu aloitettiin klo 7.30 kotisali harkkakiekalla Dodojen ja Ilonoiden kanssa. Vaikka Keravallakin aurinko paistoi jo aamusta, pirteysaste oli vielä aamuharkassa pakkasen puolella... Herätyksen tarjosi vauhdikas matka bussissa 24 vähintäänkin pirteän pikkutytön kanssa :)

Turussa päivä alkoi kevyesti muiden suorituksia seuraten ja kannustaen, meikkailemalla ja evästämällä. Siinä vaiheessa iltapäivää, kun me päästiin lämppäämään oli auringonpaiste luonut halliin jokseenkin trooppisen ilmaston ja lämpö tulikin päälle supernopeasti. Lämpästä päästiin suorittamaan tosi jouhevasti ja tsemppien jälkeen päästiin astelemaan kisamatolle ensi kertaa tällä kokoonpanolla!

Suorituksessa oli isompia virheitä ja päivän sössimiskohteena oli erityisesti tasapainot. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä parantamaan niin suoritusta kuin pisteitäkin ensi viikonlopun aluemestiksiin ;)

Pisteemme olivat siis

TV 4,23 AV 3,2 EXE 8,13 YHT 15,56

Ja kuvista julkaisukelpoisten saldo: ZERO





4 kommenttia:

hellin kirjoitti...

http://peoplechangememoriesdont-hellin.blogspot.fi/2013/04/kilpasarjan-yli-14v-mestaruuskilpailut.html

Moikka, mulla on mun blogissa kuva teistä minkä lisäksi mulla on niitä lisää koneella !:)

APOLLOT kirjoitti...

Moi, kiitos paljon että oot laittanu meijät esille sun blogiin! Ois tosi kiva jos voisit lähettää niitä kuvia meijän sähköpostiin apollot.knv@gmail.com :) Kiitos jo etukäteen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän musa on? Se on ihana! <3 Muutenkin ootte tosi taitavia ja voimistelun ilo välittyy katsomoon asti, hyvä Apollot! :)

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista, piristi varmasti meidän kaikkien päivää :) tämän kauden musiikkimme oli Heart of courage