maanantai 12. marraskuuta 2012

Kuokkimassa kaksissa kilpailuissa

Edelliset viikot on vietetty ensin tiiviisti salilla ja sitten erinäisissä aluekisoissa kuokkimassa. Ja tämä tosiaan siksi, että armaiden kilpakumppaneidemme lopettaessa keväällä Etelä-Suomen 16-18-vuotiaiden kilpasarjaan jäi vain meidän tiimi.

 
Toissa lauantaina matkattiin Hämeenlinnaan Sydän-Suomen aluemestiksiin ja viime lauantaina kisattiin Kupittaalla. Kisakausi hurahti hurjaa vauhtia käyntiin; puolet kisoista on kisattu jo ennen kuin ehti keilaa sanoa.

 
Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailut
KNV/Apollot T 4,30 3,66 10,20 18,16
KNV/Apollot S 4,40 2,80  9,60 16,80


Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut
Keravan Nv/Apollot T 4,40 4,80 9,80 19,00
Keravan Nv/Apollot S 4,00 4,00 9,40 17,40
 
Molemmat pystyttiin parantamaan niin taiteellisia- kuin kokonaispisteitäkin Hämeenlinnasta Turkuun, mihin toki oltiin tyytyväisiä, vaikka vielä jäi parannettavaa Mind Spa Cuppiin ja mestiksiin. Sijoitukset olivat toinen ja kolmas, mutta mitalit jäivät omille alueilleen, kuten tapana on :) Voiton nappasi Sydän-Suomessa Hiutaleet ja Länsi-Suomessa Lilium. Onnittelut molemmille!
 
 
Kuvista saattaa saada hieman ensimakua tämän kauden ohjelmista, vaikka niitä ei olisi vielä nähnytkään. Apollot T taistelee ensimmäisen vuosituhannen vaihteen japanissa ja Apollot S puolestaan painiskelee hieman ajankohtaisemman aiheen parissa... ;)
 
 
 
Sunnuntaina on luvassa debyyttimme kovatasoisessa naisten sarjassa, ensimmäinen - ja viimeinen ties kuinka moneen vuoteen tulevan sääntöuudistuksen johdosta - mutta toivottavasti sitäkin ikimuistoisempi. Nummelassa nähdään!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeet puvut molemmilla mutta mitä
Tossa yhen kädessä on valkosta? Tsemppii vikassa kuvassa valkonen

APOLLOT kirjoitti...

Kiitos :)

Ja viimeisessä kuvassa Sanjan käden väri oli karannut johonkin pikseliavaruuteen lattian värin mukana, mutta nyt kädessä on taas hieman enemmän eloa :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei se Mua varsinaisesti haitannut mutta ihmettelin vaan:) tsemppiä:)

APOLLOT kirjoitti...

:D ! Kiitos tsempeistä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olihan sielä yli 16 vuotiaiden sarja, taisi vain hieman pelottaa hurjat vastustajat?? huhuuh

APOLLOT kirjoitti...

Etelä-Suomessa oli tosiaan yli 16-vuotiaiden sarja, mutta tässä sarjassa ei olisi ollut muita meidän sarjalaisia ei sieltä olisi saanut yhtä hyvää vertailupohjaa ja kisakokemusta kuin saatiin omassa sarjassamme muilta alueilta. Etelä-Suomen yli 16-sarjassa on tosiaan hurjat vastustajat, mutta ne päästään kuitenkin kohtaamaan tänä sunnuntaina ;) Peloissaan tai ei :D

Anonyymi kirjoitti...

aivan upeat puvut!! ja muutenkin todella upea joukkue! (:

APOLLOT kirjoitti...

Ihanaa kuulla, kiitos ! :)