keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Treeniä, leiriä, ohjelmaa..

Viime päivityksestä on ehtinyt vierähtää aivan liian kauan. Reilun kuukauden aikana on treenisalilla, ja vähän sen ympärilläkin, ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista: Me lukion aloittaneet olemme kokeneet elämämme ensimmäisen koeviikon, meidän vanhus on aloittanut autokoulun ja treenisalillakin on ehtinyt vierailla niin tuomaria kuin tv-kuvaajaa ja uusimpana uutisena kuulumiset alueringin leiriltä :)


Tuomarinäkökulmaa ohjelmiimme saatiin, kun Päivi vieraili meidän treeneissä Saviolla. Toissa viikolla Tendence sai tuomari näkökulmaa ohjelmaansa ja viime viikolla Päivi tarkasteli Sennujen ohjelmaa. Päivin kommenteista saatiin muutama muutos, tarkennus ja lisäys ohjelmaan sekä lisää luottamusta tulevaan kisakauteen. Kiitos Päivi! Viime viikon lopulla päästiin aloittamaan ohjelmien hionta. Hinkkaukselle ei lähi aikoina näy loppua, kun keilat pitää saada sojottamaan samoihin suuntiin ja pyörähtämään samalla laskulla, puhumattakaan sitten niistä liikkeistä, jotka pitäisi voimistella yhdennäköisesti, puhtaasti ja virtaavasti (:


Viikonloppuna oltiin koko popula Jossun kanssa alueringin leirillä. Leiri alkoi meidän osaltamme vasta puoliltapäivin lauantaina, joten saatiin nukkua rauhassa kotona ennen kuin piti lähteä köröttelemään kohti Kisakalliota. Aloitettiin evästämällä Kisiksen aulassa, josta siirryttiin leirin avaukseen uuden uutukaiseen saliin. Saatiin nauttia koko viikonloppu uuden salin ihanuuksista sillä kaikki tunnit oli sijoitettu sinne. Yhteisen alkulämpän jälkeen Tendence siirtyi Raision Rosalien kanssa Terhin pomppu ja hyppy -tunnille ja Sennut jäivät nauttimaan järvimaisemasta Jennin vartalotekniikkatunnille Lapuan Amelien kanssa. Tämän jälkeen vaihdettiin päittäin.
Vartalotekniikka tunnilla kiinnitettiin huomiota erityisesti hengitykseen ja opittiin uusi hämärä jalanliusutus sivuaallossa ja – vauhtiheitossa. Hyppytunnilla haettiin keskivartalon hallintaa ja saatiin hyviä vinkkejä kaariharpan ja tasaponnisteisen hypyn tekniikkaan. Lähes neljän tunnin treenin jälkeen päästiin syömään ja majoittumaan. Oltiin tosi iloisia, sillä syöminenhän on aina yksi leirin kohokohdista ;) Huoneiden kokoonpanot vedettiin arvalla, jolloin saatiin hyvät sekahuoneet ja päästiin tutustumaan paremmin toisiimme.


Ruuan jälkeen saatiin kaikki kaivaa hyppikset esiin, sillä luvassa oli Silja Ahosen hyppistä ja jalkatekniikkaa. Tunnilla tehtiin hyppyjen lisäksi paljon päkiäjuttuja ja opittiin ankkakävely. Jalkatekniikka tunnin jälkeen oli vuorossa leirinäytös. Leirinäytöksessä esiintyi meidän lisäksemme ringin leirin toinen puolisko eli Aava, Anfore, Ambrosia, Kvantit ja Kvarkit sekä vierailevana omalla leirillään olleet HyVoLin Säteet ja Heleet. Leirinäytöksen jälkeen jatkettiin vielä Sannulin ketteryys ja leikki – tunnilla, joka oli puhtaasti jotain muuta kuin oltiin edes osattu arvailla. Tunti oli enemmän telinevoimistelua ja tärkeää olikin vetää olkapäät korviin, selkä pieneen köyryyn ja naama hymyyn (: Tunnin lopulla leikittiin vielä Lontoon bussia.

Sunnuntai treenailtiin Apollojen kesken. Aamu aloitettiin aamupalan jälkeen jalkatekniikalla, josta jatkettiin Siljan liikkuvuuteen ja tasapainoihin. Siljan liikkuvuustunnin helmiä ehdittiinkin soveltaa jo tiistain treeneissä ja tasapainotunnilla saatiin paljon hyödyllistä tietoa ja treenailtiin tasapainoja, jotka ehkä joskus tulevaisuudessa sitten onnistuu meiltä kaikilta ;) Ennen leirin lopetusta Jossu piti meille vielä ohjelmatreenin. Leiriltä jäi kipeiden lihasten lisäksi myös paljon hyödyllistä tietoa treenisalille ja ohjelmaan vietäväksi. Kiitos mahtavasta leiristä! :)

Ollaan vihdoin päätetty mihin kisoihin osallistutaan ja piakkoin tarkkasilmäisimmät voi varmaan bongaillakkin meidät jo ensimmäisten kisojen osallistujalistoilta (:


Apollot kiittää ja kumartaa ja lupaa ryhdistäytyä blogin päivittämisen osalta :)

Ei kommentteja: